ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Καλώς ήρθατε στην καινούργια ιστοσελίδα της DECORIM. Η συλλογή που σας παρουσιάζουμε δημιουργήθηκε με πρωταρχικό στόχο την ποιότητα και την πρωτοτυπία. Η ποικιλία των υλικών όπως τα δέρματα, το μέταλλο και ο μπρούτζος, το ξύλο, η λάκα -μάτ ή γυαλιστερή -και οι τρισδιάστατες επιφάνειες συνδυάζονται αρμονικά μέσα σε αυτή την συλλογή.

Αυτή τη σεζόν αποφασίσαμε να επεκταθούμε ολοκληρωμένα και στο έπιπλο εκτός από τα φωτιστικά και τα διακοσμητικά για τα οποία μας εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια. Με μεγαλύτερη γκάμα σχεδίων καθώς και υλικών ελπίζουμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας για μια ολοκληρωμένη πρόταση ετοιμοπαράδοτων αντικείμενων.

Για κάποια από τα σχέδια και υλικά των επίπλων καθώς και των αμπαζούρ των φωτιστικών σας προσφέρουμε την δυνατότητα ειδικής παραγγελιάς « στα μέτρα σας» οπότε αν θέλετε με χαρά μπορούμε να σας στείλουμε μια προσφορά. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι οι χρόνοι παράδοσης αυτών των παραγγελιών ποικίλουν ανάλογα με το εργοστάσιο και την εκάστοτε περίοδο.

Το εκθετήριο μας είναι ανοιχτό από Δευτέρα ως και Παρασκευή 8.30 – 16.00. Τις ίδιες ώρες μπορείτε να επισκεφτείτε και τον μόνιμα διαμορφωμένο χώρο προσφορών μας . Παρακαλούμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας καλέστε μας στο 210 8075110 για να σας κλείσουμε ραντεβού. Για οτιδήποτε άλλο μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας .